Home
Research and Science Communication

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Skoleundervisning

Skoleundervisning

Vi har tilbud til alle trinn i skoleverket og til studenter. Vi tilrettelegger for din klasse slik at du skal få et hyggelig og lærerikt besøk.

Skoleundervisning
Photo:
UiB/UM

Main content

Når dere skal besøke Universitetsmuseet kan dere velge å gå på egen hånd eller bestille et av våre undervisningsopplegg.

Her finner du alt om vår skoleundervisning >

Universitetsmuseet i Bergen kan tilby en rekke ulike typer progam innen både natur og kultur spesielt rettet mot skoleverket. De ulike programmene finner du i menyen til høyre, sortert under alderstrinn.For omvisninger på Aboretet og i Botanisk hage: kontakt informasjonsleder på telefon 55 98 72 62.Alle skoleklasser og barnehager har gratis adgang til Universitetsmuseet i Bergen hele året. Meld gruppens ankomst i resepsjonen. Det er den enkelte lærers ansvar å holde ro og orden.Vi tilpasser undervisningen til barnas ulike nivå og behov. Gi beskjed i forkant dersom det trengs spesiell tilrettelegging i undervisningssituasjonen.Samtlige undervisningstilbud er gratis. Det kan ta opptil en uke før man får bekreftet plass.

Vi minner om at Universitetsmuseets bygninger er gamle og fredet. Derfor ber vi alle hjelpe oss med å ta godt vare på dem ved å følge museumsreglene: gå rolig, bruk innestemme, ikke rør.