Home
Norwegian Panel of Journalists

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Praktisk informasjon

Main content

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål. Kontakt oss på njp@uib.no dersom du har spørsmål som ikke blir besvart her.

Hva får jeg ut av å delta i journalistpanelet?

For deltakere er journalistpanelet en mulighet til å registrere sin mening om viktige saker innen politikk og samfunn i korte internettundersøkelser. Ved å kartlegge journalister og redaktørers holdninger og prioriteringer vil panelet bidra til å fremme viktig kunnskap om deres rolle i samfunnet. Vi har som mål at forskningen skal bidra til å styrke samfunnsdebatten.

Hvorfor er jeg invitert til å delta?

Alle medlemmer av Norsk Journalistlag og Norsk Redaktørforening inviteres til å delta i Journalistpanelet.

Hvordan vet jeg at invitasjonen/lenken er trygg?

Vær oppmerksom på at invitasjoner til undersøkelsen sendes via epostadressen njp@confirmit.de i form av en lenke med stammen https://survey.confirmit.de

Kan jeg melde meg av?

Deltakelse er frivillig, og du kan når som helst trekke deg fra journalistpanelet uten å oppgi grunn. All personinformasjon, som e-postadresse, blir da slettet. Svar oppgitt i tidligere undersøkelser vil fortsatt brukes i forskning og formidling av resultat fra Norsk journalistpanel, og aldri til andre formål.

Kan jeg melde meg på (igjen)?

Dersom du har meldt deg av, men ønsker å melde deg på igjen kan du enkelt gjøre det ved å kontakte oss.

Kan jeg endre svarene mine?

Du kan gå frem og tilbake i undersøkelsen før du sender den inn. Etter at den er fullført er det ikke lenger mulig å endre svar.

Må jeg oppgi e-postadressen min?

Dersom du ønsker å bli med i fremtidige undersøkelsen trenger vi e-postadressen din for å kontakte deg. Kontaktinformasjonen din blir ikke under noen omstendigheter gitt videre til noen tredjepart.

Hvor mange undersøkelser skal jeg svare på?

Det er opp til deg. Vi ønsker å beholde deltakere så lenge som mulig, og at de er med i lang tid framover. I utgangspunktet er det lagt opp til to undersøkelser i året, hver på 15 minutter.