Home
Employee Pages

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Juleavslutning

Julesending for alle ansatte og studenter

Velkommen til en felles juleavslutning på UiB. Vi avslutter året med musikalske overraskelser, humor og gode samtaler.

Universitetsmuseet, vinterdag
I UiBs julesending for alle studenter og ansatte lover vi både julestemning og flere musikalske overraskelser.
Photo:
Margareth Haugen/UiB

Main content

2020 har satt sitt preg på folk og samfunn, UiB-samfunnet inkludert. Selv om tiden har bydd på enorm innsats, omstillingsvilje og lagarbeid vet vi at mange har opplevd denne tiden som svært utfordrende.

Som takk for innsatsen og som en påminner om at vi setter pris på hver og en av dere, inviterer vi til en stemningsfull julesending for alle våre studenter og ansatte torsdag 17. desember kl. 13.

Dette er et digitalt arrangement og lenken til sendingen får du tilsendt på e-post når det nærmer seg. Dette er en eksklusiv avslutning for UiBs ansatte og studenter, og lenken skal derfor ikke deles til andre.

Vi kan røpe at det blir eksklusiv intimkonsert med en av Bergens internasjonale artister, premiere på musikkvideo fra Griegakademiet, humorinnslag med Christoffer Schelderup og 5080 Nyhetskanalen, premie- og prisutdeling, gode samtaler og julestemning.

Vel møtt!