Home
Department of Global Public Health and Primary Care

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Undervisningsgruppen Helse og Samfunn

Undervisningsgruppen har ansvar for Masterprogram i helse og samfunn der studentene lærer om komplekse utfordringer innen helse- og helsetjeneste og innen helse- og samfunnsrelatert forskning. Gruppeleder: Silje Mæland.

Main content

Undervisningsgruppen Helse og Samfunn er del av fagområdet Helsevitenskap ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin, Det medisinske fakultet, Universitetet i Bergen. Gruppen har ni vitenskapelige ansatte.

Gruppens primære ansvarsområde er å drive Masterprogram i helse og samfunn. Med utgangspunkt i dagens kompetansebehov er programmets målsetning å utdanne studenter med avansert kunnskap om komplekse utfordringer innen helse- og helsetjeneste og innen helse- og samfunnsrelatert forskning. Å utdanne studenter med teoretisk og metodologisk kompetanse av høy kvalitet inngår som sentral del av denne målsetningen. Programmet er videre forankret i en visjon om å anvende lærings- og undervisningsformer som åpner for kreativ og kritisk tenkning og læring. Et gjennomgående trekk i programmet er å legge til rette for at studentenes utdannings- og erfaringsbakgrunn settes i spill i møte med ny kunnskap.