Home
Department of Government

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Årets tidsskriftartikkel 2020

Frå masteroppgåve til prisnominasjon

Chris H. Magnussen nominert til Årets tidsskriftartikkel 2020 for sin artikkel basert på masteroppgåva.

Chris H. Magnuessen
Photo:
UiB

Main content

Artikkelen til Chris Hagen Magnussen «Etableringen av Undersøkelseskommisjonen for helse og omsorgsektoren» er nominert av tidsskriftet Stat og styring til Universitetsforlaget sin kåring av Årets tidsskriftartikkel 2020.

Hvert år gjør tidsskriftredaksjoner og forfattere en formidabel innsats for at lesere i Norden og resten av verden skal få tilgang til ny og godt formidlet kunnskap. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen Årets tidsskriftartikkel.

Utvelgelseskriteriene er at artikkelen skal være faglig interessant og godt formidlet, og noe redaksjonen er ekstra stolt av å ha publisert. Det er redaktørene i hvert enkelt tidsskrift som nominerer artiklene. En uavhengig jury bestående av noen av de fremste på sine fagfelt i Norden, utpekt av Universitetsforlaget, vurderer de foreslåtte kandidatene og kårer vinneren. Forfatteren av vinnerartikkelen mottar 25 000 kroner.

Prisen deles vanligvis ut på Universitetsforlagets sommerfest.

 

Se liste over de andre nominerte HER.

Les hele artikkelen HER.