Home
Pandemic Centre

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

Andrea Magugliani er ny administrativ leder ved Pandemisenteret

1. juni startet Andrea Magugliani som leder av administrasjonen ved Pandemisenteret. Magugliani kommer fra en stilling som seniorkonsulent ved Kommmunikasjonsavdelingen ved UiB.

Andrea Magugliani
Photo:
Marco Gargiul/UiB

Main content

Magugliani har jobbet tre år i kommunikasjonsavdelingen ved UiB og går nå over i full stilling som administrativ leder ved Pandemisenteret. Han har tidligere også erfaring fra olje- og gasselskapet Beerenberg i tillegg til arbeid for FN i Nepal. 

Magugliani sier han ser fram til å ta fatt på arbeidsoppgavene i sin nye stilling. 

– Jeg føler meg hjemme på UiB, og på Pandemisenteret finner jeg igjen mennesker jeg har jobbet med fra før. Jeg gleder meg til å være med på utviklingen av Pandemisenteret, sier Magugliani. 

Pandemisenteret har som målsetting å bidra til økt tverrfaglig samarbeid på tvers av fakultetene. UiB skal gjennom kunnskap og forskning bidra til bedre håndtering av pandemier i et langsiktig perspektiv. 

Den nye administrative lederen er motivert til å bruke sin erfaring og kompetanse inn i dette arbeidet. 

– Det er mye å lære av denne pandemien som har rammet hele verden. Ved Pandemisenteret kan jeg bidra til å bygge opp senteret, og lære mye av alle kollegene som skal jobbe med oss, avslutter han.