Home
Faculty of Medicine

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

Per Bakke er ansatt som dekan i fire nye år

Universitetsstyret har vedtatt å gi Per Bakke fire nye år som dekan ved Det medisinske fakultet.

Per Sigvald Bakke
Photo:
Kim Andreassen

Main content

Torsdag behandlet universitetsstyret ansettelse av dekan ved Det medisinske fakultet og Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet på semesterets siste møte

Nå er det klart at universitetsstyret har valgt å gi sittende dekan Per Bakke fire nye år som dekan ved Det medisinske fakultet. 

– Jeg er glad for vedtaket og ser frem til en ny dekanperiode. Det er mange viktige saker som vi på MED sammen kan realisere og videreutvikle i den kommende perioden. Som for eksempel Vestlandslegen, Helselederlinjen, Innovasjonssenteret Eitri og Alrek helseklynge, sier Bakke i en kommentar. 

Han ser også fram til å bedre samarbeidet mellom instituttene på Det medisinske fakultet, og med resten av UiB samt Helse Bergen. 

Ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet er det klart at Gunn Mangerud blir første kvinnelige dekan. Hun overtar etter Helge Dahle.