Home
UiB 75 years

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
UiB 75 ÅR

Gratis jubileumsvisnig: BIFF - SOLUTIONS

Velkommen til en gratis jubileumsvisning av forskningsfilmen SOLUTIONS!

SOLUTIONS, bilde av skog, 75 år med tanker-logo i høyre hjørne, BIFF-logo i venstre hjørne
Photo:
SOLUTIONS/BIFF/UiB

Main content

Oppdagelsen av at Norge er et vulkansk land under havet. Introduksjonen av begrepene sentrum-periferi. Fire dager behandlingsopplegg mot tvangslidelser. Halvering av krybbedød ved å få spedbarn til å sove på ryggen.  

Vi nevner bare noe.  

Siden 1946 har forskere ved Universitetet i Bergen bidratt til spennende oppdagelser og dypere forståelse av verden. I anledning vårt 75-års jubileum ønsker vi, i samarbeid med BIFF, å invitere 3x75 mennesker til en gratis visning av forskningsfilmen SOLUTIONS. 

Den inspirerende dokumentaren SOLUTIONS handler om 15 ledende forskere fra forskjellige fagfelt som møtes til en ti dager lang workshop for å pønske ut strategier for å håndtere menneskehetens største utfordringer. Kort sagt handler denne filmen om hvordan man kan redde verden med forskning. 

Filmen er nominert til prisen Gulluglen, som UiB og BIFF i samarbeid deler ut for åttende året på rad under årets filmfestival. Prisen er på 25 000 kroner og går til beste forskningsdokumentar. 

Filmen er gratis for alle, men det er et begrenset utvalg så vær tidlig ute for å skaffe deg billetter. Billettene til SOLUTIONS finner du på BIFFs hjemmesider. Billettsalget starter fredag 8. oktober. Førstemann til møllen!