Home
News

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Arrangement

Hva er en forfatter i akademia?

Velkommen til debattmøte fra Bergen om forfatterrollen i akademia. Du kan enten følge debatten live i Bergen, eller følge strømmingen live her inne i arrangementspostingen.

Forsker og forfatter Alexander Sandtorv, Margareth Hagen rektor på UiB og Arne Vestbø generalsekretær i Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening.
Forsker og forfatter Alexander Sandtorv, Margareth Hagen rektor på UiB og Arne Vestbø generalsekretær i Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening.
Photo:
Ilja C. Hendel og Eivind Senneset, UiB.

Main content

9 av 10 forskningsartikler som publiseres i Norge, blir publisert på engelsk. Det gis ikke premiering og publiseringspoeng for forskere som ønsker å publisere i bokform til den norske allmennheten. Er du opptatt av forskningsformidling, har skrevet eller vurderer å skrive en lærebok, akademisk bok eller formidle din forskning i bokform?

Velkommen til en strømmet debatt om forfatterrollen i akademia. I panelet sitter Margareth Hagen, rektor ved Universitetet i Bergen, forsker og forfatter Alexander Sandtorv, og Arne Vestbø, generalsekretær i Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening. En fjerde debattdeltaker blir annonsert om kort tid. Debattleder er Liv Skotheim.

Det er mulig å møte opp på Godt Brød Christie Café på Museplassen for følge debatten, eller via direktestrømming i en lenke som du finner i arrangemenetet på facebook.

Arrangementet er et samarbeid mellom Universitetet i Bergen og Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforeninge - NFFO.