Home
Faculty of Law

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
DRAGEDAGEN

Ønsker velkommen til Dragedagen

Etter to år med pandemi ønskes alle jusstudentene velkommen til Dragedagen 19. mai. Det blir spennende foredrag på dagtid og gratis konserter på kveldstid. Musti kommer, kommer du?

Dragedagen
President Emilie Haugo i Elsa Bergen, ønsker velkommen til Dragedagen 19. mai.
Photo:
Kim E. Andreassen

Main content

Alle studentorganisasjonene ved Det juridiske fakultet går sammen og arrangerer Dragedagen, en post-covid festival med foredrag og gratis konserter på Kulturhuset i Bergen. Blant andre kommer rapartisten Musti, samt en hemmelig artist. Etter konserten fortsetter festen med DJ.

Deler ut gratisbilletter

Gratisbilletter til arrangementet deles ut ved Lovboksen på Daragefjellet på mandag 9. mai.

– Alle jusstudenter er velkomne, men det er første mann til mølla, sier Emilie Haugo, som er president i Elsa Bergen, og som er med å arrangere Dragedagen.

Noe for enhver smak

Før konsertene, blir det holdt foredrag på Dragefjellet. Et av foredragene handler om ytringsfrihet, trosfrihet og debattklima med Vebjørn Selbekk. Han er sjefsredaktør i Dagen, medlem i Ytringsfrihetskommisjonen og tidligere deltager på Farmen Kjendis. I tillegg blir det et foredrag om leietagers rettigheter. Dekan Karl Harald Søvig holder et foredrag på engelsk, for utvekslingsstudenter, om helserett.

– Det blir noe for enhver smak og programmet bærer preg at det er ulike studentorganisasjoner som er med å arrangere Dragedagen, sier Haugo.

Det blir også quiz i Straffbar, grilling utenfor kantinen og fint vær er bestilt.

Se mer info om Dragendagen på facebook.