Home
Faculty of Medicine

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Konferanse

Alrek studentkonferanse 2023

Sett av 7. juni 2023 for å se studenter presentere sine master- og hovedoppgaver! Send inn abstract innen 4. mai for å presentere.

Main content

«God forberedelse til eksamen», «motivasjon til videre arbeid» og «bekreftelse på at prosjektet er viktig» er noen av tilbakemeldingene på Studentkonferansen. Holder du på med masteroppgave eller hovedoppgave? Send inn abstract for å presentere på Alrek studentkonferanse 2023 her. Fristen 4. mai! 

Konferansen er en møteplass for studenter, arbeidsliv og forskere. Her vil studenter presentere master- og hovedoppgaver innen helse og samfunn. Både studenter i starten og i slutten av sine prosjekt kan presentere.

Studentkonferansen er en unik sjanse for studenter til å vise fram sitt arbeid, for arbeidslivet til å treffe de som skal løse fremtidens helse- og omsorgsutfordringer, og for bachelorstudenter til å bli inspirert for master!

Les mer på nettsidene til Alrek helseklynge.