Department of Linguistic, Literary and Aesthetic Studies

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Programstyret for digital kultur

Programstyret for digital kultur har fem medlemer frå fagmiljøet og to studentrepresentantar. Inneverande oppmeldingsperiode for programstyret er hausten 2019 - våren 2021. Endringar i medlemslista vert løpande oppdatert.

Main content


Rolf Ivo Beev (leiar)
Daniel Apollon
Daniel Jung
Jill Walker Rettberg
Scott Rettberg
To studentrepresentantar

Sekretær: Martin Myklebust (studiekonsulent)

Programstyret for digital kultur har eit særleg ansvar for:
Bachelor digital kultur
Master i digital kultur