The Christie Conference

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there


Main content

Juryen består av: 

Margareth Hagen, prorektor 

Frode Thorsen, dekan ved Fakultet for kunst, musikk og design

Per Bakke, dekan ved Det medisinske fakultet

Jørgen Sejersted, dekan ved Det humanistiske fakultet

Bente Wold, dekan ved Det psykologiske fakultet

Jan Erik Askildsen, dekan ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Karl Harald Søvig, dekan ved Det juridiske fakultet

Helge K. Dahle, dekan ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Henrik von Achen, fagdirektør ved Universitetsmuseet