Home
Department of Biological Sciences (BIO)

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Senter for fremragende biologiutdanning

Venter ekspertkomité i SFU-finalen

Det nærmer seg den store dagen. Fredag 6. september kommer det internasjonale ekspertpanelet på besøk til oss for å intervjue studenter, undervisere, ledelse og representanter for de som ansetter våre kandidater, om våre planer for bioCEED (Centre of Excellence in Biology Education).

Main content

I disse dager er arbeidsgruppens leder professor Vigdis Vandvik og co i ferd med å legge siste hånd på den utfyllende informasjonen NOKUT har bedt om. I tillegg forsøker vi å nå alle forskningsgruppene og miljøene med informasjon om søknaden vår.

Visjonen bak bioCEED er at den rivende utviklingen innenfor biologiens og biologenes rolle i samfunnet stiller nye krav, ikke bare til innholdet i biologiutdanningene, men også til hvordan vi utdanner morgendagens biologer. Målet er at utdanningene våre skal utvikle grunnleggende vitenskapelige ferdigheter og holdninger hos studentene, samtidig som de forbereder dem på å løse viktige problemer i vitenskap, industri, næring og samfunn.

bio-CEED berører alle på BIO, og mange hos partnerinstitusjonene våre (HI og UNIS). Du finner mer informasjon om bio-CEED i denne ukens BIO-info.