Home
Department of Administration and Organization Theory

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
News

Alumnustreff

Fredag 9. mai startet alumnusdagene ved Universitetet i Bergen. I den forbindelse arrangerte Instituttet eget alumnustreff for uteksaminerte kandidater og ansatte.

Alumnustreff ved Institutt for administrasjon og organisasjonvitenskap

Fredag kveld samlet uteksaminerte kandidater og ansatte fra Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap og Institutt for sammenlignende politikk seg i Christiesgate.

 

Kvelden ble innledet av Gunnar Grendstad, instituttstyrer for Institutt for sammenlignende politikk, før alle gikk videre for å høre på et spennende program med faglig innhold. Miljø og miljøpolitikk var tema for kvelden, og vi fikk høre flere spennende innlegg fra tidligere studenter og ansatte.

 

Aller først snakket Henning Olsen og Asta Midttun om sine masteroppgaver - som begge omhandlet miljø. Videre fikk vi høre fra Kjersti Gjuvsland, stipendiat ved adm.org., før Tom Skauge og Birgitte Hodneland avsluttet den faglige delen med presentasjoner om hvordan adm.orgere i arbeidslivet ser på og jobber med miljø og miljøpolitikk.

 

Etter at den faglige delen var avsluttet, ble det servert tapas på lunsjrommet i Christiesgate. Til tross for at det var litt trangt om plassen, hadde alle en koselig kveld.

 

Vi takker alle oppmøtte for en trivelig kveld, og ser fram til å arrangere flere spennende treff med våre alumner!