Home
Department of Information Science and Media Studies

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nominert til filmpriser

Studentfilmer nominert til priser

To filmer laget av studenter høstsemesteret 2014 er nominert til priser i alle kategorier ved Den Norske Studentfilmfestival i Lillehamer.

Den Norske Studentfilmfestival i Lillehamer
Photo:
Den Norske Studentfilmfestival i Lillehamer

Main content

Filmene er “Eggkoker” - Regi: Ida Cecilie Madsen, Manus: Ingrid Haugen Nonskar og “Bestevenner” - Regi og Manus: Emil Lystvedt Berntsen. Alle studenter ved Bachelorprogram i film- og TV-produksjon.

Den Norske Studentfilmfestivalen arrangeres på Lillehamer 25. 26. og 27. mars.

Med rekordhøyt antall påmeldinger til Den Norske Studentfilmfestivalen har det vært en svært stor jobb å plukke ut de beste filmene. Årets innsendte filmer har holdt et høyt nivå og det har vært knallhardt konkurranse om plassene. Etter lange, spennende dager for den kyndige utvelgelseskomitéen, endte de i år opp med å utvide programmet.

Festivalen har kommet frem til 30 filmer som skal konkurrere om priser i følgende kategorier:

Beste fiksjon, beste dokumentar, beste foto, beste klipp, beste lyd og beste manus. I tillegg vil alle i publikum kunne stemme frem sine favoritter til publikumsprisen.

Filmene er delt inn i tre grupper: fiksjon, dokumentar og internasjonal studentfilm. De internasjonale filmene vil ikke delta i hovedkonkurransen, men vil være med på å konkurrere om publikumsprisen.

Les mer om filmfestivalen