Home
Administrative Development Prosject (at The Faculty of Mathematics and Natural Sciences)

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

Fakultetsstyret godkjente planene for ny personalenhet!

Fakultetsstyret godkjente torsdag 10. september 2015 funksjonsplanen for den nye personalenheten ved MN-fakultetet. Enheten skal være operativ fra 1. januar 2016.

Funksjonsplan personal

Main content

Fakultetsstyret ga enstemmig sin tilslutning til den fremlagte funksjonsplanen for ny, sentralisert personalenhet ved MN-fakultetet. De godkjente dermed også bemanningsplanen for enheten som skal være operativ fra 1. januar 2016. Enheten har foreløpig fått tittelen "HeRMaN" - "enhetlig HR for alle ved MN".

Funksjonsplanen beskriver den planlagte organiseringen av enheten, og er utarbeidet i et samspill mellom prosjektgruppen for utviklingsprosjektet, fakultetets ledergrupper og de ansatte i omstilling. Den svært korte beskrivelsen av organiseringen er:

  • Alle institutter får en egen primærkonktakt som vil være tilstede på instituttet 2-3 dager i uken. Primærkontaktene er instituttenes hovedkontaktperson i personaladministrative spørsmål og oppgaver, og bistås ved behov av spesialister innen ulike personaladministrative fagfelt. Spesialistene arbeider også direkte mot ansatte og for institutt- og fakultetsledelse.
  • Enheten vil ha høyt fokus på utviklingsarbeid, både i oppstartsåret og i det videre. Utviklingsarbeidet organiseres i tre temagrupper, som også har et fellesansvar for løpende saksbehandling innen temaene "Rekruttering", "Personaloppfølging" og "Lederstøtte".

Fakultetsstyrevedtaket er startskuddet for neste fase av omstillingsarbeidet: Innplassering i de enkelte stillingene som er beskrevet i bemanningsplanen, og forberedelser til oppstart av enheten.