Home
UiB Alumni Network

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
ALUMNUSTREFF

Velkommen til alle UiB-alumner i Boston!

Vi ønsker alle UiB-alumner i Boston velkommen til kveldstreff 5. november!

Marriott Hotel Boston
Ta turen til Marriott Hotel og møt UiB i Connexion Lounge!
Photo:
Marriott Hotels

Main content

4.–6. november er det klart for Transatlantic Science Week, konferansen som skal styrke samarbeidet innen forskning, innovasjon og utdanning mellom norske, amerikanske og canadiske forskere, institusjoner og organisasjoner. I år foregår den i Boston, og temaet er «Blue Futures», havets ressurser og fremtid. 

 

Universitetet i Bergen, med rektor i spissen er til stede, blant annet for å snakke om «Havbyen Bergen», visjonen om et verdensledende samlet miljø for marin utdanning, forskning og innovasjon i Bergen.

 

Torsdag 5. november har UiB et kveldstreff for deltakerne på konferansen, hvor vi inviterer til en forfriskning, snacks og mingling på konferansehotellet Boston Marriott Copley Place, i baren Connexion Lounge. 

 

I den anledning vil vi gjerne invitere alle UiB-alumner i Boston-området til å bli med.  Vi starter kl. 20.30, eller 8.30 PM som det jo også heter. Er du i Boston og har lyst til å komme? Send en mail til alumni@uib.no

 

Hjertelig velkommen!