Home
Faculty of Humanities

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Jobb som gruppeleder

Gruppeledere til studiestart søkes

Er du en vennlig og utadvendt HF-student? Kan du improvisere om det trengs, og er komfortabel med å lede en gruppe? Da er du den vi trenger.

Student, gruppeleder, jente med skilt der det står Historie 1
STUDIESTART: Som gruppeleder får du ansvar for en gruppe på 20-30 nye studenter, som du skal lose gjennom et fastlagt program.
Photo:
Emil Breistein

HF har etablert en studiestartmodell for ferske studenter som går ut på at studentene møtes i mindre grupper (studiestartgrupper) de første dagene for å bli kjente med hverandre, med campus og universitetet som lærested. Alle nye studenter på HFs bachelorprogram og lektorprogram får tilbud om å delta i studiestartgrupper.

Til å lede gruppene trenger vi deg! 

Hva skal du gjøre?

Som gruppeleder får du ansvar for en gruppe på 20-30 stk, som du skal lose gjennom et fastlagt program. Fokus er på å skape et godt sosialt miljø og å bli kjent med HF og UiB. På forhånd får du et kurs, slik at du er trygg på deg selv som gruppeleder og aktivitetene dere skal gjennomføre. Gruppelederjobben er lønnet og du får attest.

Dine egenskaper

Du er en vennlig og utadvendt HF-student. Du er omgjengelig, kan improvisere litt om det trengs, og er komfortabel med å lede en gruppe. 

Arbeidstid

Gruppelederjobben med kursing varer totalt i tre dager. Sett av fredag 9. august, mandag 12. og tirsdag 13. august.