Hjem
UiB Ferd karrieresenter for yngre forskere
UiB Ferd Kurs

Karrierekompetanse og karrierebevissthet

Hvorfor kan det være nyttig for deg som forsker i tidlig fase å allerede nå reflektere over din fremtidige karriere? Hvordan investere i karrieretenkning uten å føle seg overveldet av usikkerhet? Bli med på dette kurset for økt kunnskap om karriereplanlegging!

En tegning av en person som sitter i yoga-stilling og sjonglerer flere element i luften, slik som bok, klokke, tannhjul.
Foto/ill.:
colorbox

Hovedinnhold

UiB Ferd tilbyr et 3-timers karrierekompetanse og karriereplanleggings-kurs for forskere. Gjennom deltakelse kan du få økt bevissthet rundt din nåværende karrierevei. Gjennom individuell refleksjon og gruppediskusjoner inviteres du til å kartlegge nåværende forskningspraksis og reflektere over fremtidige karrieremål, for å identifisere nødvendige handlinger for å styre din karriereutvikling.

Kurset er gunstig for forskere på alle karrierestadier. Vi oppfordrer imidlertid spesielt nye PhD- og postdoc-kandidater til å delta. Å lære hvordan du navigerer i lang- og kortsiktig perspektiv tidlig i karrieren din, vil øke dine ferdigheter og selvtillit i beslutningstaking og karriereledelse.

Språk: Engelsk

Kursholdere: 

Elisabeth Nesheim

Elisabeth Nesheim er utdannet prosjektleder fra Kaospilotene i Aarhus (DK) og har doktorgrad i digital kultur fra Universitetet i Bergen. Hun jobber nå ved UiB innen organisasjonsutvikling, innovasjon og endringsledelse, og har lang erfaring med undervisning, prosess- og kursdesign fra egen virksomhet.

Ole Christian Laukli

Ole Christian Bjørgo Laukli jobber ved UiB innen karriere-, kompetanse- og lederutvikling. Han har bred erfaring fra organisasjonsutvikling, strategiarbeid og lederutvikling fra andre sektorer i tillegg til UiB.

UiB Ferd byr på enkel forfriskning.