Livsstilsepidemiologi

Prisutdeling instituttets dag 9. mai 2018

Årets publikasjon og årets poster 2018

Teresa Risan Haugsgjerd og Hilde Kristin Refvik Riise (begge fra forskningsgruppen Livsstilsepidemiologi) mottok priser på instituttets dag i Universitetsaulaen 9. mai 2018

Teresa Risan Haugsgjerd og Hilde Kristin Refvik Riise
To glade stipendiater! Hilde Kristin Refvik Riise og Teresa Risan Haugsgjerd.
Foto:
Kari Juul

Teresa Risan Haugsgjerd ble tildelt pris for årets publikasjon 2018 på instituttets dag 9. mai 2018 (kr. 10.000,-) Artikkelen heter: "Association between weight change and mortality in community living older people followed for up to 14 years. The Hordaland Health Study (HUSK)"  med Haugsgjerd TR, Dierkes J, Vollset SE, Vinknes KJ, Nygård OK, Seifert R, Sulo G, Tell GS i tidsskriftet "J Nutr Health Aging".

Hilde Kristin Refvik Riise ble tildelt 3. premie for årets poster 2018 samme dag (kr. 3.000,-). Posteren hadde tittelen:  “Hypertensive pregnancy disorders and risk of cardiovascular disease in 613,996 Norwegian women: comparison of gestational hypertension and preeclampsia”.

Vi gratulerer!