Hjem
Maskinlæring

Seminarserie i maskinlæring

Hovedinnhold

I dette seminaret diskuterer vi aktuelle temaer innen maskinlæringsforskning. Medlemmer av maskinlæringsgruppen og besøkende presenterer regelmessig arbeidet sitt. Hver seminar varer rundt 45 minutt (inkludert spørsmål) og blir direkte etterfulgt av en lunsj som tilbys alle deltakere for å stimulere til mer uformelle diskusjoner.

Alle er velkomne! Masterstudenter, industrideltakere, forskere og andre invitert. Du trenger ikke registrere deg (selv ikke til lunsj), og stedet er tilgjengelig uten adgangskort.

Hvis du ønsker å bli inkludert på seminarets e-postliste for å bli informert om neste seminarer, vennligst ta kontakt med Philip Turk (philip.turk@uib.no) eller Victor Lacerda Botelho (victor.botelho@uib.no).

Hvis du er interessert i å presentere, ta gjerne kontakt med Philip Turk (philip.turk@uib.no) eller Victor Lacerda Botelho (victor.botelho@uib.no).

Dato og sted

For høstsemesteret 2023 prøver vi å ha seminarer annenhver onsdag kl 11.15. Vennligst sjekk seminarene på den engelske versjonen for mer detaljert informasjon om spesifikke seminarer.

Seminarene finner sted ved Universitetet i Bergen, Institutt for informatikk (Thormøhlens gate 55), når det er mulig i Blåbær seminarrom. Rommet vil bli bekreftet for hvert seminar. Vennligst sjekk på den engelske versjonen.

En liste over de neste seminarene finner du på den engelske versjonen av denne nettsiden.