Hjem
Forskningsgruppen for retorikk, demokrati og offentlig kultur
FORSKER GRAND PRIX

John Magnus tar 3. plass!

Forskningsformidler John Magnus Dahl kom ut som en av kveldens beste formidlere etter gårdagens finale i FGP! Med en perfekt score kom medieforskeren på en utrolig sterk tredje plass, men er dessverre ikke videre til finalen i Trondheim.

John Magnus Dahl på Forsker Grand Prix 2019 Bergen
Foto/ill.:
Torhild Dahl/ UiB

Hovedinnhold

Vi i Forskningsgruppen for retorikk, demokrati og offentlig kultur er veldig stolte av å i dag kunne gratulere vår kollega John Magnus Dahl; en av de klart beste i gårdagens formidlingskonkurranse. 

Gårdagens konkurranse var full av spenning, med sterke presentasjoner og temaer som kreftforskning og mulige løsninger på store klimautfordringer, var både konkurransen og engasjementet stort! Dahl gjorde en fantastisk presentasjoner om innvandringshumor og hvordan den kan være grovt alvorlig og ufarlig på samme tid.
Han rakket inn poeng som bare det og fikk en perfekt score på 3 x 6 poeng. Det ble en knallsterk tredjeplass på forskningsformidler Dahl, som selv sier seg veldig fornøyd med dette, og at han koste seg!

Vi i forskningsgruppen er utrolig stolte og fornøyd med innsatsen til John Magnus, og gratulerer han med en vellykket konkurranse!