Hjem
Transformere klimakunnskap med og for samfunnet (TRACKS)
TRACKS KICK-OFF

Podcast fra TRACKS kick-off i Bangladesh

I løpet av vårt opphold i Bangladesh har jeg laget denne podcasten som forhåpentligvis vil gi dere mer informasjon om TRACKS og hva vi ønsker å oppnå med prosjektet.

Kick-off in Bangladesh

Podcast kick-off in Bangladesh
Produsent:
www.uib.no

Hovedinnhold

TRACKS-prosjektet startet i juni og vi har allerede hatt vår første tur til Bangladesh. I løpet av 3 uker hadde vi to kick-off arbeidsgrupper (i Dahka og Sylhet) og gjorde 9 pilot-intervjuer på ulike steder i nord-øst Bangladesh. Oppholdet gjorde det mulig for oss å revidere forskningsplanen slik at alt er klart til vi starter den fulle intervjurunden senere i år.

TRACKS er et stort prosjekt og det pågår flere aktiviteter samtidig. Vi ønsker derfor å bruke ulike media til å formidle de mange hendelsene i prosjektet. I løpet av vårt opphold i Bangladesh har jeg laget denne podcasten som forhåpentligvis vil gi dere mer informasjon om TRACKS og hva vi ønsker å oppnå med prosjektet.

Ta gjerne kontakt om du ønsker å gi noen tilbakemeldinger eller kommentarer.

Sound effect and some photos downloaded under creative commons licenses at these locations: Hawaii photo, Mymensingh photo, Dhaka photo, Bergen photo, and rewind sound effect.