Hjem

Ansattsider

Fasade på Naturhistorisk museum, UiB

Lønnsoppgjør 2019

Det kan gå mot streik i offentlig sektor. Ved Universitetet i Bergen er nær 600 ansatte varslet om at de kan bli tatt ut i streik fra og med fredag morgen 24. mai. På denne siden finner du oppdatert informasjon om en eventuell streik og følgene ved UiB.

Kommunikasjonsfrokost:
illustrasjon til kommunikasjonsfrokost.
mai 24

Slik blir du hørt

Studenter, beslutningstakere, politikere, forskere og journalister: Hvordan kan du nå den ønskede målgruppen med budskapet ditt? Dette lærer du mer om hvis du kommer på Kommunikasjonsfrokost fredag 24. mai.

Nyhet
Veggmaleri med teksten The future is Europe

Slik vil de lage fremtidens universitet

Syv europeiske universiteter har inngått avtale om å danne Arqus European University Alliance. Gjennom tett samarbeid skal de bygge universiteter som bringer videre det beste fra den europeiske kulturarven.

Nyhet
Muséplass

Skal kartlegge trakassering på UiB

– Vi tar mobbing og trakassering på alvor og vi trenger å vite mer om omfanget, sier Dag Rune Olsen. I mai er UiB med på en nasjonal kartlegging for norske universiteter og høgskoler.

Regnbueuken på UiB
Pride, Regnbuedagene, UiB
jun 08

Gå med UiB i Pride-paraden!

Lørdag 8. juni samles vi for å gå i den årlige Pride-paraden gjennom Bergens gater. Bli med for å feire at mangfold er berikende for både forskning og utdanning.

telefonikon

UiBs vekter- og beredskapstelefon: 55 58 80 81

Ved fare for liv, helse og sikkerhet skal alltid brannvesen (110),
politi (112) og ambulanse (113) varsles først.

Sikkerhet ved Universitetet i Bergen