Ansattsider
Eksamen på UiB

Eksamensstemning på UiB: Se Norge Rundt fredag 2. desember

Norge Rundt ønsket å ta "eksamenslivet på universitetet på pulsen". På førstkommende fredag 2. november kan du se resultatet.

Fire mennesker smiler til kamera i Studentsenteret
Studentene Jorge Luis Lopez Marin og Johan Wergeland Arnfinsen, hovedvakt Harald Ludvig Steen, og Anne Marit Borgen Werring fra NRK.

Hovedinnhold

Magasinet som gjennom 40 år har formidlet enkeltmenneskers små og store interesser på fredagskveldene, var på besøk 29. november for å få med seg stemningen i forbindelse med eksamen. Stedet var Studentsenteret.

NRKs utsendte fulgte hovedvakt Harald Ludvig Steen gjennom dagen, mens studentene fra informasjonsvitenskap Jorge Luis Lopez Marin og Johan Wergeland Arnfinsen, fortalte om eksamensnerver og hvordan det hele hadde gått.

Om du vil se resultatet kan du følge med på NRK1 kl 19.30 førstkommende fredag 2. desember. Sendingen vil også være tilgjengelig på nrk.no i etterkant av dette.