Hjem
Ansattsider
Nyheter

Sykle til jobben 2017

Alle ansatte ved UiB inviteres til å bli med på årets Sykle til jobben-aksjon. I år frister vi også med flotte premier!

mann og kvinne på sykkel og teksten Konkurransen der alle er stjerner
Foto/ill.:
Bedriftsidretten

Hovedinnhold

19.april starter årets Sykle til jobben-aksjon. Målet med aksjonen er å komme i bedre form, men Sykle til jobben er også et sosialt tiltak for de ansatte.  I år stiller UiB med flotte premier (detaljer om disse kommer etter hvert), med trekninger av både lag og enkeltansatte som deltar. I tillegg er det muligheter til vinne premier i den nasjonale konkurransen

UiB vil ha deg med!

Mange kjenner til aksjonen Sykle til jobben, som Norges Bedriftsidrettsforbund har arrangert siden 1973. Målet med aksjonen er som tittelen sier – å få flere til å sykle til jobben.

For UiB er aksjonen også et konkret miljøtiltak hvor de ansatte enkelt kan bidra til å redusere co2-utslipp.

«Jeg vil oppfordre alle ansatte til å delta på Sykle til jobben aksjonen 2017. Gjennom å gå, løpe eller sykle får man bidratt til bedre luftkvalitet i Bergen, samtidig som man får seg en liten treningsøkt til og fra jobben. Det er også en glimrende anledning til å teste ut sykkelparkeringene som er bygget ut de siste årene ved UiB», sier rektor Dag Rune Olsen

Praktisk info

For å være med i trekningen må du registrere din profil og aktivitet på Sykle til jobben.no. Du kan registrere deg som enkeltperson eller lag med inntil fem kolleger. For mer info om registrering.

Du loggfører aktiviteten din i Endemondo eller Strava, eller på Sykle til jobben sin nettside. All aktivitet regnes med, og du får 1 poeng for hver 30 minutter du er i aktivitet. Sykler eller går du til jobben får du 1 poeng selv om du bruker mindre enn 30 min. Det går ikke an å få mer enn tre poeng per dag, så du trenger altså ikke være treningsfrik for å være med.

For alle som bor eller jobber i Bergen Kommune er det gratis å delta.

Ta gjerne bilder og dokumenter din deltakelse i sosiale medier – merk med #uibsyklist og #sykletiljobben

Lykke til – og husk hjelm!