Hjem

Ansattsider

Kredittkort

Faste og midlertidig ansatte ved UiB kan søke om kredittkortet EuroCard. Dette er et kredittkort med firmaansvar som utstedes i den ansattes navn. Kortet benyttes til reiserelaterte utgifter i jobbsammenheng. Kortet kan ikke brukes til private kjøp. Faktura sendes til og betales av kortinnehaver. Avtalen med Diners kredittkort utfases i april 2017, og er nå ikke en del av UiBs avtale.

Eurocard er et kredittkort som har flere brukersteder i hele verden og som inkluderer reiseforsikring.

Vanlige spørsmål og svar rundt kredittkort med firmaansvar: https://eurocard.no/firmakort

Bestille kredittkort

  Jeg godtar at jeg kan bli trukket i lønn dersom jeg ikke overholder betaling av tilsendt kredittkortfaktura fra Eurocard.

 

 

Søknaden sendes til kredittkortselskapet som videresender til godkjenning ved din enhet.

 

Bruk av kredittkort

Når kortet brukes til å betale reiser, blir du forsikret på reisen. Registrer derfor kortnummeret på din profil hos Berg-Hansen

  1. Logg inn hos Berg-Hansen
  2. Klikk på Profil
  3. Velg Kredittkort i menyen

Registrer kredittkortet i HR-portalen (PAGA). Da kan du hente korttransaksjonene dine i HR-portalen (PAGA) og legge dem inn i reiseregningen direkte.

Bestille nå og betale senere

Selv om du bestiller flybilletter i god tid før avreise blir du ikke belastet for kostnaden før du reiser. Avtalen heter Book now - pay later og innebærer et lite gebyr som du må føre på reiseregningen slik at du får det refundert. Dermed kan du benytte deg av økonomibilletter som legges tidlig ut for salg. Dette ligger inne i avtalen med leverandøren av kredittkortet.

Mer om reiseforsikring

Når du bruker kredittkortet på hoveddelen av reisen og reisen foregår med offentlig transportmiddel er du forsikret av kredittkortselskapet. Med tanke på at Staten er selvassurandør, sparer man budsjetterende enhet ved UiB utgifter dersom tapet/ulykken er ute.

Reiseforsikring Eurocard