Hjem
Ansattsider
Nyheter

Stor interesse for Office 365 blant UiB ansatte

500 engasjerte UiB ansatte var torsdag 1.februar samlet i auditorium 1, på Dragefjellet for å få et innblikk i Office 365. Kurset ga en kort innføring i hva skyen er, og hvilke tjenester som UiB tilbyr.

Kurs i O365
Foto/ill.:
Ernst Pedersen

Hovedinnhold

- Dette er startskuddet for utrullingen av Office 365 for ansatte ved Universitetet i Bergen, sa IT-direktør Tore Burheim på torsdag. 

500 engasjerte UiB ansatte var torsdag 1.februar samlet på Dragefjellet for å få et innblikk i Office 365. Kurset ga en kort innføring i hva skyen er, og hvilke tjenester som UiB tilbyr. Det ble også demonstrert hvordan en skal finne frem i Office 365, hvordan øke personlig produktivitet og hvordan samhandle bedre gjennom samskriving og deling. 

Redusere unødvendig intern epost, tilgang til dine dokumenter på alle enheter og effektiv deling av dokumenter var noen av de fordelene som ble trukket frem ved å bruke Office 365. Det ble også informert om databehandleravtalen UiB har med Microsoft og hva som er trygt og ikke trygt å dele i skyen. 

Les mer om universitetets styringssystem for informasjonssikkerhet i regelsamlingen.

Ta i bruk Office 365 

Logg deg på Office 365 her.

Det er laget et eget oppgavesett som gir en grunnleggende innføring i Office 365.
Last ned oppgavene (pdf). 

Det er også nyttig å lære seg hurtigtaster for enda mer effektiv bruk av Office 365.
Last ned oversikt (pdf). 

Videre opplæringsproduktene vil tilbys gjennom e-læringskurs. Disse vil bli tilgjengelig i midten av februar. Mer informasjon om dette kommer.