Hjem
Ansattsider
BIFF

BIFF: Rabatterte ansattbilletter

Bergen internasjonale filmfestival (BIFF) 2019 går av stabelen fra 25. september til 3. oktober. Som ansatt på UiB får du rabatterte billetter.

Bergen internasjonale filmfestival, logo
Bergen internasjonale filmfestival (BIFF) 2019 går av stabelen fra 25. september til 3. oktober.
Foto/ill.:
BIFF

Hovedinnhold

BIFF-rabatt for UiB-ansatte

Velferdsutvalget har i år også inngått avtale med BIFF om rabatterte billetter for UiB-ansatte. Med rabatten koster billetter til BIFF kun kr 65. Rabatterte enkeltbilletter kjøpes i kioskene på Bergen Kino mot fremvisning av UiB-ansattkort.

UiB-ansatte har også anledning til å kjøpe egne BIFF klippekort med 10 billetter til kr 650. Kortene kjøpes i kioskene på Bergen Kino mot fremvisning av UiB-ansattkort. Med BIFF klippekort kan en bestille billetter til enkeltvisninger på nett.

BIFF i Universitetsaulaen

Fire dager under festivalen samarbeider BIFF og Universitetsmuseet i Bergen om gratis filmvisninger i Universitetsaulaen. Dokumentarer om hav, fiske, forskning, bærekraft og klimaendringer er på programmet. Les mer om filmene og visningstidspunkt her. 

Gulluglen

UiB og BIFF samarbeider også i år om konkurranseprogrammet for dokumentar som formidler forskning, Gulluglen. Programmet ble etablert i 2014 og vinnerfilmen tildeles kr 25.000 av UiB. Juryen består hvert år av representanter fra ulike fagfelt og fakultet ved UiB.

HUMAN NATURE

Du har sannsynligvis hørt om CRISPR, men vet du hva det er? Egentlig? En informativ og lettfattelig innføring i vitenskapen som gjør det mulig å «redigere» menneskekroppens DNA.

JIM ALLISON: BREAKTHROUGH

Et inspirerende forskerportrett av immunologen og Nobelpris-vinneren James P. Allison somviser kreativiteten, staheten og det harde arbeidet bak et vitenskapelig gjennombrudd.

HUNTING FOR HEDONIA

Hedonia er navnet psykiater Robert Heath ga til lykkesenteret i hjernen. Eksistensielle og forskningsetiske spørsmål melder seg når man har makten til å forandre en personlighet.

THE OTHER SIDE OF MARS

Hvilken betydning har bilder for vår forståelse av Mars? Et dypdykk i hvordan NASAs laboratorium representerer Mars ved hjelp av fotografi.

ALMOST HUMAN

I et vitenskapsessay med flotte bilder og enorme tidsperspektiver grunner antropologer, arkeologer, filosofer og informatikere på menneskeheten.

PSEUDOTACHYLYTE

Gjennom en lærerik og visuelt vakker svart-hvittfilm følger vi en gruppe internasjonale forskere i Lofoten. De er der for å utforske det arktiske landskapet og lete etter årsaker til hvorfor stedet er spesielt utsatt for dype, potensielt ødeleggende jordskjelv.