Hjem
Ansattsider
Kommunikasjon

UiBs profil- og webmanual i ny innpakning

Du finner nå profilmanual, webmanual og profilbutikk på samme side. Powerpointmaler, profilartikler, veiledning for nettsider og informasjon om bruk av grafisk profil er nå samlet på et sted, for å gjøre det enklere og mer tilgjengelig for alle ansatte.

illustrastrasjon av en lap top med skjermbilde av profilmanual
Foto/ill.:
UiB

Hovedinnhold

Kommunikasjonsavdelingen har ryddet i både profilmanualen og webmanualen, og samlet alle veiledninger, retningslinjer og maler på et sted. Her finner du alt av informasjon du trenger innen grafiske tjenester, produksjon og web:

Og mange andre nyttige ressurser du kan ha bruk for. 

Profilbutikken

Under menypunktet Profilartikler kan UiBs enheter bestille varer fra vår interne profilbutikk, som administreres av Kommunikasjons­­­avdelingen.  På denne siden finner du full oversikt over UiBs utvalg av konferansemateriell, slips og sjal og trykksaker. 

Rammeavtaler

Dersom du har behov for trykkeritjenester, fotograf eller andre grafiske tjenester, så har UiB rammeavtale med flere leverandører. Disse samarbeidspartnerne har god kjennskap til UiB og er forpliktet til å følge vår grafiske profil. Trykkeriene kan også være behjelpelig med design og tilrettelegging før trykk.