Hjem

Ansattsider

Nyhet

Slutter som myndighetskontakt

Rune Indrøy slutter i jobben som direktør for myndighetskontakt ved Universitetetet i Bergen. Går til kraftselskapet BKK.

Rune Indrøy, portrett
Foto:
Espen Solli

- Det har vært en veldig lærerik tid på UiB siden starten i september 2015. Jeg har hatt stor frihet og stort ansvar og er takknemlig for alt jeg har fått lov til å være med på, sier Indrøy som nå går til BKK der han tiltrer som konserndirektør Kommunikasjon.

Indrøy kom til UiB fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i TV 2. Indrøy har siden ansettelsen ved UiB vært sentral i arbeidet med å følge opp målene og ambisjonene i UiBs strategiske planer og utvikle universitetets myndighetskontakt i nær dialog med universitetsledelsen og kommunikasjonsavdelingen.

Som leder av styringsgruppen spilte Indrøy også en sentral rolle i etableringen av Media City Bergen.

- Det som har gjort sterkest inntrykk underveis er alle møtene med enkeltpersoner som brenner for sin forskning og undervisning. De er det virkelig mange av ved UiB, sier Indrøy.

Rektor ved Universitetet i Bergen, Dag Rune Olsen sier han er svært takknemlig for det arbeidet Indrøy har gjort for UiB. 

- Han har en stor arbeidskapasitet og har utvilsomt vært en viktig ressurs når det gjelder å videreutvikle UiB sin kontakt med myndigheter, næringsliv og samfunnet for øvrig. Når vi rekrutterer flinke folk risikerer vi imidlertid også at de er attraktive for andre, i dette tilfelle er det BKK som har sikret seg en virkelig ressurs. Jeg vil gratulere BKK med det og samtidig ønske Rune lykke til i en ny og spennende jobb, sier Olsen.

Indrøy skal i følge BKK ta over som konserndirektør Kommunikasjon der i løpet av våren.