Ansattsider
Strategi

Velkommen til lansering av UiBs strategi 2019-2022 – Kunnskap som former samfunnet

Den reviderte strategien viser våre verdier, vår styrke, vår samfunnsrolle og våre prioriteringer frem mot 2022. Mandag 25. mars markerer vi veien videre og inviterer deg til en felles lansering i Universitetsaulaen.

Strategi, Universitetet i Bergen,
25. mars lanserer vi den reviderte strategien i Universitetsaulaen.
Foto/ill.:
Berndt Fischer, Gettyimages

Hensikten er å belyse våre ambisjoner, justere kursen og diskutere universitetets rolle fremover. Hvordan kan vi bruke kunnskapen for å sette avtrykk?

UiBs formål er å søke, utvikle og røkte kunnskapen gjennom fremragende forskning, utdanning, formidling og innovasjon. Dette skal vi gjøre i takt med samfunnet – vi skal kontinuerlig ta pulsen på hva aktørene rundt oss har behov for.

Du møter:

• Rektor Dag Rune Olsen
  • Prorektor Margareth Hagen
  • Nikolai Klæboe, leder for Studentparlamentet ved UiB
  • Ove Trellevik, politiker fra Høyre
  • Elisabeth Maråk Støle, administrerende direktør NORCE
  • Marit Warncke, administrerende direktør, Bergen Næringsråd

Den reviderte strategien finner du her: https://www.uib.no/strategi

En matbit serveres fra kl. 11:00

Arrangementet er åpent for alle: ansatte, interesserte alumner, studenter, venner og partnere av UiB.