Ansattsider
Faglig-pedagogisk dag 31. januar

Vil du bidra til Faglig-pedagogisk dag?

31. januar 2020 er det igjen klart for Faglig-pedagogisk dag. Har du lyst til å dele dine forskningsfunn med lærere fra hele Vestland? Registrer ditt bidrag her innen 15. november.

Faglig-pedagogisk dag 2019
Professor Jørn Øyrehagen Sunde holdt hele tre ulike forelesninger på Faglig-pedagogisk dag 2019, her for fullsatt sal i Egget om Demokratiet i krise.
Foto/ill.:
Eivind Senneset, UiB

Faglig-pedagogisk dag er UiBs største etterutdanningsarrangement for lærere, neste gang fredag 31. januar 2020.

Vi inviterer fagmiljøer fra alle fakulteter til å melde inn forelesninger, seminar, workshops og andre faglige bidrag som profilerer aktuell forskning ved UiB. Målgruppen er lærere, primært på ungdomstrinnet og i videregående skole.

Registrer ditt bidrag til FP-dag 2020 innen 15. november

Aktuelle tema

Vi ønsker at programmet på Faglig-pedagogisk dag både skal gjenspeile tematiske satsingsområder for UiB og for fakultetene, samtidig som vi ønsker å vise frem hele bredden av UiBs faglige virksomhet.

Alle bidrag er derfor velkomne, både innenfor- og på tvers av de tematiske områdene som er beskrevet under, og endelige temarekker vil bli justert på bakgrunn av hvilke bidrag vi får inn.

• Bærekraftig utvikling
  • Demokrati og medborgerskap
  • Digital kompetanse
  • Folkehelse og livsmestring
  • Jus
  • Kunst, musikk og design
  • Realfag
  • Samfunnsvitenskap
  • Språk og litteratur
  • Undervisning og læring

Ulike formidlingsformer

Vi har lyst til å by på et variert program og tar gjerne imot bidrag i form av samtaler, debatter, workshops, i tillegg til forelesninger. Standardformatet pr bidrag er 45 minutter, evt. 2x45 minutter. Flere bidragsytere kan også dele 45-90 minutter mellom seg om ønskelig.

Registrere bidrag?

Hvis du har lyst til å delta kan du registrere ditt bidrag her:

Registrer bidrag til FP-dag 2020

Kontakt oss

Har du praktiske spørsmål eller ønsker å diskutere valg av tema? Ta kontakt med FP-koordinator Marianne Lundanes