Ansattsider
Intern melding

Ny søknadsperiode for leie av garasjeplasser - frist 19.juni

Ansatte/studenter kan nå søkes om leie av garasjeplass i Dokkeveien og i Haukelandsbakken/Haukelandsområdet for høsten 2020 - frist 19.juni.

Bilde av biler i parkeringshus
Foto/ill.:
Colourbox

Det må søkes gjennom det elektroniske parkeringssystemet - søknadsskjema

Følgende gjelder for utleie av parkeringsplasser høsten 2020:

Universitetet leier ut garasjeplasser på disse områdene:

• Dokkeveien garasjeanlegg (90 plasser) - ansatte og studenter kan søke

• Haukelandsbakken parkeringsanlegg (70 plasser) - ansatte og studenter kan søke
    NB! Fra ca. sept./okt. 2020 stenges parkeringsanlegget i Haukelandsbakken og plassene flyttes til 3 ulike parkeringsanlegg som driftes av Helse Bergen – AHH tilfluktsrom (5), Ulriksdalen parkeringshus (53), Fløenbakken 56 P-hus (12).
    Leietakerne får direkte informasjon når endringen skal tre i kraft.

Alle som ønsker å leie garasjeplass for 2.halvår 2020 må sende søknad på elektronisk søknadsskjema.

Frist for å søke til ordinær tildelingsrunde er 19.juni. Deretter er det løpende tildeling dersom det er ledige plasser.

Pris for 2.halvår 2020 er kr. 3250,- – forfaller før leieperioden starter. Leieperioden løper fra 01.07.20-31.12.20. Det er ikke mulig å søke for kortere periode i den ordinære søknadsrunden.