Ansattsider
Midlertidig stengt parkering

Midlertidig stengt parkering i Dokkeveien/Vinjesgate grunnet vedlikehold

Parkeringsplassen i Dokkeveien (taket av garasjen)/Vinjesgate vil bli stengt i neste uke mandag 29/6 – onsdag 1/7 grunnet vedlikehold og oppmerking av plassen.

De reserverte p-plassene på området er midlertidig flyttet til området langs Sydneshaugen skole. Enhetene er varslet direkte.

For frie plasser for ansatte/studenter vil det være mulighet for parkering på skoleplassen ved Nygård skole, Nina Griegs gate 2 innkjøring fra Nygårdsgaten.

Det er ikke erstatningsplasser for EL-biler - de henvises til parkering bak Studentsenteret ved Villavei 10.

Kommunale HC-plasser finnes ved innkjøringen til Universitetsbiblioteket / Sjøfartsmuseet.

mvh

Eiendomsavdelingen