Hjem
Ansattsider
Nyhet

Stenger parkeringsplasser i forbindelse med fadderuken.

Fra og med 14.08 til og med 22.08 vil parkeringsplasser ved Parkveien 9 og Nygård skole, på høyre side av skoleplassen, være stengt for bruk.

Hovedinnhold

Dette skyldes at UiB har besluttet å hjelpe til med gjennomføringen av fadderuken slik at denne kan gå så normalt og trygt som mulig på tross av økt smitte.

For å få til dette er det besluttet at alle arrangement under fadderuken skal følge retningslinjene for private arrangement i leid lokale. Dette betyr at det kan være maks 100 stykker pr. arrangement og det medfører at det må etableres noen partytelt på campus for å ha nok areal til avvikling av arrangementene.

Dette vil berøre følgende parkeringsplasser fom. 14/8 tom. 22/8:

  • Parkveien 9 – plassene bak bygget stengt for all parkering i perioden. Det er ikke erstatningsplasser for reserverte plasser.
  • Nygård skole, skoleplassen - stengt for parkering på høyre del av plassen i perioden. Det er ikke erstatningsplasser for reserverte plasser.

Eiendomsavdelingen beklager eventuelle ulemper dette vil medføre, men det er ikke mulig å unngå denne stengingen om fadderuken skal gjennomføres slik UiB og Bergen kommune ønsker.