Ansattsider
Nasjonaldagen på UiB

Invitasjon til 17. mai-frokost og deltakelse i hovedprosesjon

Universitetsledelsen inviterer ansatte med familie til frokost 17. mai i Christie café.

Flagg på Museplassen i Bergen 17. mai
17. mai på Museplassen i Bergen 2021.
Foto/ill.:
Universitetsmuseet, UiB

Hovedinnhold

Endelig kan vi feire 17. mai på skikkelig vis igjen! Tradisjonen tro, inviteres UiBs ansatte med familie til 17. mai-frokost i Christie café og til deltagelse i hovedprosesjonen.

Vi byr på deilig mat med god drikke både til voksne og barn. Kr. 150,- per voksen, kr. 50,- per barn under 12 år. (Begrenset antall plasser til frokosten)

• Kl. 07.00 – Skudd fra Skansen og sang fra studentkoret Arme Riddere.
  • Kl. 07.20 – Christie-statuen bekranses av en representant fra 17. mai-komiteen i morgenprosesjonen.
  • Kl. 07.45 – Rektor Margareth Hagen ønsker velkommen til frokost i Christie café.
  • Kl. 09.30 – Avslutning og avgang til Koengen for oppstilling i hovedprosesjonen (kolonne 5).

Dersom dere ønsker å møte direkte på Koengen, må dere stille senest kl. 10.15.