Ansattsider

Skrivekurs for forskere

Skriv så folk forstår deg!

På dette skrivekurset lærer du å delta i den offentlige debatten med kunnskap, fakta og veldokumenterte synspunkter.

Vi inviterer til nytt skrivekurs torsdag 4. juni for forskere som ønsker å nå ut med sitt budskap utenfor universitetet.  Kurset passer for deg som vil skrive treffsikre kronikker, blogger, leserinnlegg og andre tekster for et vanlig publikum.

Kursholder er Margrethe Geelmuyden, seniorrådgiver i Geelmuyden.Kiese, i samarbeid med Kommunikasjonsavdelingen. Margrethe Geelmuyden har lang erfaring som journalist, forfatter og kursholder.

Kurset går over en hel dag, fra klokken 09.00 til 16.00, og har både teori og praktiske øvelser. Før kurset må deltakerne sende inn en tekst på maks én A4-side. Kurset foregår på norsk.

Påmeldingsfrist: Onsdag 13. mai

Du melder deg på via søknadsskjema på nett. Begrenset antall plasser som blir fordelt på fakultet og fag. Påmelding er bindende. Hvis du melder deg av etter påmeldingsfristen, er det fare for at plasser blir stående tomme.

Kurset er gratis for deltakerne og finansieres av sentrale opplæringsmidler ved UiB.