Ansattsider

Praktiske opplysninger ved leie av bolig

Praktiske opplysninger om nøkler, fakturering, melde feil/mangler, kart og annet.

Kart, hyblene på UiB
Foto/ill.:
Eiendomsavdelingen, UiB

Hovedinnhold

Nøkler

• Utlevering og innlevering av nøkler skjer på Internasjonalt senter, Studentsenteret, Parkveien 1 2.et.
  • Åpningstider er man.-fre. 09.00 - 14.30
  • Dersom man venter gjester som ankommer utenom åpningstidene må nøkler hentes på forhånd.

Av sikkerhetshensyn må alle gjester være registrert.

Det er ikke tillatt med dyr i boligene.

Leie og Fakturering

• Leie er per måned kun.
  • Leien faktureres forskuddsvis per måned.
  • Leie for Sydneshaugen og Villaveien boliger faktureres til bestillende enhet, eller gjesten kan betale med Visa eller Mastercard.
  • Betaling av leie med Visa eller MasterCard på Internasjonalt senter, Parkveien 1.
  • Frist for avbestilling senest 4 uker før ankomstdato - ved senere avbestilling vil inntil 1 måneds leie faktures bestillende enhet.

Sengetøy

• Sengetøy må medbringes (noen institutt handler inn på vegne av sine gjester).
  • Alle rom har dyner og puter.
  • Egnet sengetøy skal alltid brukes.

Inventar og utstyr i gjesteboligene

• Gjesteboligene har enkel møblering og standard utrustning på kjøkken.

Melde feil / mangler

• Alle boligene er vasket ut før ankomst. Feil og mangler meldes til Doreen Ryland på bolig@uib.no ev. tlf. 55 58 20 28.
  • Akutte henvendelser utenom arbeidstid på tlf. 55 58 80 81

Kart over boligene