Ansattsider
Kåring

Morgenbladet kårer ti fantastiske formidlere

Morgenbladet vil finne ti fantastiske formidlere. Du kan nominere din favoritt!

Bilde fra forelesning
SØKER FANTASTISKE FORMIDLERE: Hvem får studentene til å legge vekk Facebook og mobilen på forelesning? Morgenbladet kårer de beste formidlerne i Norge.
Foto/ill.:
Paul-Erik Rosenbaum

Hovedinnhold

Hva er god undervisning? Hvor er de beste foreleserne nå for tiden? Hvordan bedømmer man egentlig kvalitet i undervisningen? Er den klassiske forelesningens tid virkelig over? Hva lærer studentene å tenke?

For å kunne svare på noe av dette inviterer Morgenbladet lesere, studenter og publikum til å fortelle oss om deres favoritter.

Studenter, tidligere studenter, kolleger, tilfeldige publikummere – alle kan nominere. På nettsiden kan du også lese andres nominasjoner, stemme frem kandidater og dele nominasjonene videre.

Frist for å nominere er 15. april. Juryens liste med ti navn presenteres i Morgenbladet i august.