Forskningskommunikasjon
Kom og hjelp oss å finne Bubo!

Hvor er Bubo, mon tro?

Naturhistorie. Norsk, naturfag, barnehage, 1. - 2.trinn

Hovedinnhold

På Universitetsmuseet har vi en fantastisk samling av pattedyr, fugler og fisker! I dette undervisningsopplegget går barna på en vandring for å finne ugleungen Bubo. Han er en nysgjerrig liten kar, som liker å gjemme seg rundt i museets kriker og kroker. Finner vi han mon tro? Sammen med en underviser leter vi etter spor fra Bubo, kanskje finner vi ut hvor i museet han har vært, og hva han liker å se på? Underveis undrer vi oss med barna over evolusjon og dyrenes utvikling. Opplegget legger opp til dialog og tar i bruk varierte, aktive og deltakende læringsformer som rollespill og måling med kroppen.
Kom og hjelp oss å finne Bubo!

Målgruppe: Barnehage og 1.trinn – 2. trinn
Oppmøte: Vestibylen, Universitetsmuseet naturhistorie, Muséplassen 3
Varighet: 45 min.
Faglig tilknytning: Fagområder: Kommunikasjon, språk og tekst; kunst, kultur og kreativitet; Natur, miljø og teknikk.
Læreplaner: Norsk, naturfag

Bestilling av plass på undervisningsopplegg åpner 15. september – Velkommen til oss!