Forskerskole i klinisk psykologi og utviklingspsykologi
Ph.d.-kurs

Forskerskolen CDP arrangerer nytt ph.d.-kurs i operativ psykologi 9. og 10. april.

Hovedinnhold

Professor David Alexander og Dr. Gianluca Pescaroli, begge fra UCL, besøker Bergen i april og vil holde ph.d.-kurset Researching crisis, disasters and operational processes: Theoretical, methodological, and ethical issues.

Kurset vil ta for seg teori, forskningsmetoder, intervensjoner og etiske problemstillinger i forskning på operative organisasjoner, operative prosesser prosesser og i krise- og katastrofesituasjoner.

Datoer: 9. og 10. april. For de som ønsker å ta 3 studiepoeng er det i tillegg et forsknignsseminar 11. juni.
Sted: Christies Gate 12
Studiepoeng: 3 (1 stp. hvis du bare tar del i første del med to forelesningsdager med tilhørende anbefalt litteratur)
Kursholdere: Professor David Alexander (UCL), Dr. Gianluca Pescaroli (UCL), Professor Jarle Eid (UiB)
Påmelding: innen 18.03.2024 dette påmeldingsskjemaet