Hjem
Forskerskolen i samfunnsmedisinske fag
Nyheter

Stipendiatsamling ved IGS og Forsker grand prix

Torsdag 28. september var alle stipendiater ved IGS invitert til høstens første samling ved forskerskolen i samfunnsmedisinske fag.

Kjell Haug foreleser
Foto/ill.:
Siri Waage

Hovedinnhold

I tillegg til innlegget om ”Hva er samfunnsmedisin?” ved Kjell Haug, var tema for denne samlingen internasjonalisering. Internasjonalt senter ved UiB bidro med praktiske råd fra hvor søke finansiering til forsikring og visa for forskningsopphold i utlandet. Silje Meland fra HVL fortalte også om sine personlige erfaringer fra to utenlandsopphold der hun hadde med seg hele familien.

Denne uken har det også vært arrangert Forsker grand prix i forbindelse med forskningsdagene i Bergen. Stipendiat ved IGS Lina Lernevall ble nummer to i Bergen, og reiser til Trondheim førstkommende helg for å representere Bergen i den nasjonale finalen. På oppfordring og helt på sparket holdt Lina sitt fire minutters innlegg på stipendiatsamlingen og fortalte om sine erfaringer med å delta i denne formidlingskonkurransen. IGS gratulerer og ønsker Lina lykke til i finalen! Neste stipendiatsamling ved instituttet finner sted 8.desember