Vestlandets forskerskole for pedagogikk- og utdanningsforskning (WNGER II)

Hovedinnhold

Kurstilbud i WNGER II våren 2023

Her er en oversikt over planlagte kurs for vårsemesteret:

20. januar 2023: WNGERII90X: Introduction to Systematic Review on PhD-level for Supervisors (1 eller 3 studiepoeng), v/associate professor Sabine Wollscheid, NIFU/UiB (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

23. februar 2023: WNGERII900: Literature Review on PhD-level (1 eller 3 studiepoeng), UiB (Zoom), v/professor Rune J. Krumsvik and associate professor Fredrik Mørk Røkenes, UiB/NTNU (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

3. mars 2023: WNGERII90X: Introduction to Systematic Review on PhD-level (1 eller 3 studiepoeng), v/associate professor Sabine Wollscheid, NIFU/UiB (University of Bergen) (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

16. mars 2023: WNGERII901: Writing the Synopsis in a PhD-thesis (1 eller 3 studiepoeng), UiB (Zoom), v/professor Rune J. Krumsvik, UiB (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

[AVLYST] 8. mai 2023, Evidensbasert praksis og profesjonsutøving – kritiske perspektiv, UiB, v/førsteamanuensis Lars Petter Storm Torjussen og prof. Henrik Berg (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke) <-- MERK AT KURSET ER AVLYST

9. mai 2023, Contested Identities in Displacement: Dilemmas for Global Refugee Education, NLA (1 eller 2 studiepoeng), v/professor Tomasz Szkudlarek (NLA) Associate Prof. Inga Støren (NLA) Associate Prof. Wills Kalisha (NLA) (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

25. mai 2023, WNGERII901: Writing the Synopsis in a PhD-thesis (1 eller 3 studiepoeng, ny runde pga. stor etterspørsel), UiB (Zoom), v/professor Rune J. Krumsvik, UiB (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

[AVLYST] 2. juni 2023: WNGERII90X: Inclusion and diversity: Fundamental questions to be asked. at Ph.D.-level, NLA (1 eller 2 studiepoeng), v/professor Frédérique Brossard Børhaug, VID & professor Solveig M. Reindal, Kurset holdes ved NLA (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke) <-- MERK AT KURSET ER AVLYST

8. juni 2023: WNGERII903: Mixed Method Research: An Introduction (1 eller 3 studiepoeng), UiB (Zoom), v/professor Rune J. Krumsvik, UiB (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

13. juni 2023: PED612: Forske blant små barn - spørsmål om agentskap og subjektivitet (1 studiepoeng), UiA (Zoom), v/førsteamanuensis Lisbeth L. Skreland, UiA (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

[AVLYST] 15-16. juni 2023: WNGERII: Governance and policy in education: Analytical approaches and frameworks (1 eller 3 studiepoeng), UiB, v/associate professor Helene Marie Kjærgård Eide, UiB (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke) <-- MERK AT KURSET ER AVLYST

19. juni 2023: WNGERII90X: Introduction to Systematic Review on PhD-level (1 eller 3 studiepoeng), v/associate professor Sabine Wollscheid, NIFU/UiB (Online via Zoom) (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

Kurstilbud i WNGER II høsten 2022

Her er en oversikt over planlagte kurs for høstsemesteret:

22. september 2022: WNGERII90X: Introduction to Systematic Review on PhD-level (1 eller 3 studiepoeng), v/associate professor Sabine Wollscheid, UiB (sted/form TBA) (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

3.-4. oktober 2022: WNGERII Annual Supervisor Seminar: Veilderkurs for PhD-veiledere i WNGER II, Solstrand Hotel, v/v/professor Rune J. Krumsvik, UiB (trykk her for info og påmelding)

26. oktober 2022: WNGERII900: Literature Review on PhD-level (1 eller 3 studiepoeng), UiB (Zoom), v/professor Rune J. Krumsvik and associate professor Fredrik Mørk Røkenes, UiB/NTNU (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

10. november 2022: WNGERII901: Writing the Synopsis in a PhD-thesis (1 eller 3 studiepoeng), UiB (Zoom), v/professor Rune J. Krumsvik, UiB (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

8. desember 2022: WNGERII903: Mixed Method Research: An Introduction (1 eller 3 studiepoeng), UiB (Zoom), v/professor Rune J. Krumsvik, UiB (trykk her for kursinfo og påmeldingslenke)

I tillegg til disse UiB-kursene vil også noen doktorgradskurs ved partnerinstitusjonene i WNGER II være åpne for WNGER II-medlemmer.