Hjem
Institutt for geovitenskap
The Corint Drilling Expedition

Oppstart av "The Corinth Drilling Expedition"

The International Ocean Discovery Program (IODP) er et internasjonalt Marint forskningsprogram som støttes av 23 land. "The Corinth Drilling Expedition" er en del av dette og GEO ansatte har en betydelig del av både ansvaret for og tilstedeværelse i denne Expeditionen som har oppstart denne uken. Fra GEO deltar; Rob Gawthorpe, Casey Nixon og Sofia Pechlivanidou.

Neste
Corint sprekken
Foto/ill.:
IODP Expedition 381
1/2
Expedition 381 Rob...
Expedition 381 Scientists Rob Gawthorpe and Simone Sauer photographing a whole round section from Hole M0079A (DShillington@ECORD_IODP)
Foto/ill.:
IODP Expedition 381
2/2
Tilbake

Hovedinnhold

Denne uken er det oppstart av  "The Corinth Drilling Expedition". GEO ansatte har en betydelig del av både ansvaret for og tilstedeværelse i Expeditionen. Rob Gawthorpe og Casey Nixon var involvert i søknads skrivingen og sammensetningen av ekspedisjonen - Det var faktisk Casey's jobb før han ble ansatt i VISTA programmet og flyttet til Bergen og UiB! Under Expedisjonen deltar Rob i feltet både fra skipet og på land; Casey and Sofia deltar begge i feltet på land.

For dere som er interessert i å finne ut mer om Expedisonen eller følge den mens den pågår, finner dere noen lenker under her. Det vil være en vanlig blog, daglige og ukentlige artikler (forhåpentligvis også med lenker til IODP websiden), videoer, bilder og annet.

Du kan lese mer om Expedisjonen fra "the Corinth Communication Plan" fra denne flyeren: Pre-Exp381-Corint Flyer eller fra våre engelske sider her.