Hjem
Institutt for geovitenskap
Karriereutviklingsprogram

Momentum Program

Willem van der Bilt er en av forskerne som er valgt ut for å delta i det nye Momentum – karriereutviklingsprogrammet, det første karriereutviklingsprogrammet for yngre forskere ved UiB.

Pic Willem van der Bilt in the Mountain
Foto/ill.:
Private

Hovedinnhold

Karriereprogrammet er ett 1-årig program som skal skape en tverrfaglig arena som skal inspirere til økt innovasjon og fremragende faglig utvikling for UiBs beste forskertalenter. Kandidatene vil få tilgang til verdifulle nettverk og kompetanse for å utvikle sin vitenskapelige karriere. Programmet er utviklet for å gi dyktige postdoktorer og lektorer mulighet til å tilegne seg og styrke sine faglige ferdigheter for å forberede seg til å bli vellykkede PI. Programmet omfatter tre seminarer hvor ulike lærere og veiledere vil trene deltakerne på en rekke emner som prosjektledelse og innovasjon.

Konkurransen var hard, 62 kandidater søkte til de 15 plassene i programmet og nivået på søknadene var svært høye. "Jeg synes at det er flott å få denne typen støtte fra UiB i denne fasen av min akademiske karriere og ser frem til å møte de andre kandidatene."

Vi gratulerer Willem og ønsker ham lykke til med denne spennende muligheten.