Institutt for geovitenskap

Forskningsfinansiering

Hvordan skrive impact-delen i søknader?

Sean McCarthy kommer til UiB og holder kurs med spesielt fokus på impact-delen i en søknad.

"Impact" er et av de viktigste evalueringskriteriene i europeiske prosjektforslag. Mange forskere finner det utfordrende å forstå konseptet "impact" og å forklare den forventede effekten av prosjektet. Kurset er lagt opp for å klargjøre dette.

Målet med kurset er å lære opp søkerne til å selge inn sine ideer i prosjektsammendraget (Abstract) og impact-delen. Prosjektsammendraget brukes for å presentere prosjektideen til evaluatoren.

Dette er et internt UiB-kurs. Alle UiB-ansatte er velkomne.

Kursspråk er engelsk.

Lunsj blir servert. Ingen konferanseavgift, og det blir trykket opp en kursbok til alle.

Sean McCarthy i Hyperion Ltd. er en erfaren forsker, forskningsleder og evaluator. Han har trent forskere og administrativt personale fra europeiske universiteteter i mange år.