Hjem

Institutt for geovitenskap

UiB Læringslab - Åpent arrangement

Bli kjent med UiB læringslab

Labfrokost er en serie åpne arrangement i UiB læringslab. Første utgave i 2019 er for deg som er nysgjerrig på hva laben kan hjelpe deg og ditt fagmiljø med.

Myldredag
Foto:
UiB

Til årets første labfrokost har vi samlet ansatte og studenter som viser resultater og deler erfaringer fra sitt samarbeid med UiB læringslab:

  • Infeksjonsmedisinens historieStudentene til Magnus Vollset, førsteamanuensis i vitenskaps- og medisinhistorie, har laget videoer om behandling av lepra, tuberkolose og aids 
  • Geofarer forklart - av studenter, for studenteriEarth, forankret ved Institutt for geovitenskap, representerer nytenkning om geoviterens rolle i samfunnet og nyorientering i geofagutdanningen. Studentenes aktive medvirkning er sentral, ikke minst i produksjon av undervisningsfilmer om geofaglie terskelbegrep  
  • Ancient CitiesSimon Malmberg, professor i klassisk arkeologi, forsker og underviser sammen med kolleger i en rekke europeiske land. Samarbeidet omfatter et digitalt emne, eller MOOC (Massive Open Online Course), om oldtidsbyer.

Vi introduserer tjenestene i UiB læringslab, og det blir god tid til spørsmål og svar.Enkel frokost står også på menyen, derfor tar vi opp påmelding her.