Institutt for geografi
Feltkurs

Kurs i praktisk feltarbeid i samfunnsgeografi i samarbeid med næringsliv og lokalsamfunn

Hovedinnhold

Med utgangspunkt i tema som klima, ungdom og identitet, næringslivsutvikling, entreprenørskap, kommunikasjoner, har 29 førsteårsstudenter ved Institutt for geografi hatt sitt GEO 151 feltkurs i Sunnhordland høsten 2009.  Kursets samarbeidspartner har vært industriutviklingsselskapet Atheno AS. Også en masterstudie om internasjonal rekruttering av arbeidskraft i regionen inngår i samarbeidet med Sunnhordland. Kurset gir studentene en praktisk utredningserfaring tidlig i utdanningsløpet. Det at vi kan bli kjent med en region på denne måten er svært viktig  for våre studier sier Grete Rusten som har ledet dette kurset.